Holdbeskrivelser

Aller vigtigst på alle hold er, at vi har det sjovt, og at vi hygger os, mens vi lærer en masse 😊

Ønsker du at danse pardans men mangler en partner? Kontakt os og vi vil forsøge at finde en partner til dig!

Vild med dans – Standard:
De fem standarddanse er: engelsk vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep. På begynderhold og let øvet danses der engelsk vals, tango og quickstep. På øvet og rutine danses også slowfox og quickstep.

Vild med dans – Latin:
De fem latinamerikanske danse er: chachacha, samba, paso doble, rumba og jive. På begynderhold og let øvet danses der chachacha, rumba og jive. På øvet holdet danses også samba.

Latin uden partner:
På dette hold danser du uden partner. Vi opbygger koreografier/serier i løbet af sæsonen. Vi danser primært de klassiske fem latinamerikanske danse chachacha, samba, paso doble, rumba og jive, men krydrer også sommetider med trin fra f.eks. salsa, bachata, merengue, cumbi o.l. latinamerikanske ”gadedanse”.

Linedance:
Linedance er sjov og for alle. Det kræver ingen forudsætninger og er ikke teknisk svært – men der vil alligevel blive givet tekniske fif undervejs, der kan hjælpe til at gøre dansen sjovere og lettere at udføre. Vi danser både til traditionel country musik og mere poppet musik. På dette hold er der garanti for et godt grin!

Salsa:
Vi tager udgangspunkt i den cubanske salsa, som er mere ”street” og ”grounded” end den salsa, man ofte møder på danseskoler. Alle kan være med. Vi bygger variationerne på efter at have fået godt styr på alt det grundlæggende. Vi danser med fast partner på dette hold.

Show/funk:
På dette hold opbygger vi serier indenfor forskellige genrer. Nogle serier vil være indenfor jazz/show, og andre vil være mere street/funk i udtrykket. Timerne starter altid ud med en grundig opvarmning efterfulgt af smidighedsøvelser. Hvorefter der danses. Alle kan være med på dette hold.

Jitterbug/lindyhop:
Der undervises primært i jitterbug på dette hold. Undervisningen foregår differentieret, så uanset niveau kan man være med og få en masse ud af det. Hvis der er ønske om det på holdet kan undervisningen blive suppleret med lindyhop.